Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у нашој земљи бити помало облачно, помало сунчано и топло време, а већ поподне и увече доћи ће до наоблачења и повремене кише. Највиша дневна температура биће од 22 до 25 степени.

Време у Србији:

Ниске облачности током јутра  на северозападу, у Тимочкој крајини и по појединим котлинама, док се у осталим крајевима Србије очекује претежно ведро.

У току дана осетно топлије и у већем делу претежно сунчано, осим у Тимочкој крајини, где ће се задржати облачно, понегде са росуљом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Касније по подне, увече и ноћу у свим крајевима доћи ће до пролазног наоблачења са локалном појавом краткотрајне кише.

Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни, крајем дана у скретању на југозападни. Најнижа температура од 5 до 10 степени степени, а највиша од 22 до 25. Само ће у Тимочкој крајини бити свежије, од 15 до 20.

Време у Београду:

У Београду током дана претежно сунчано и осетно топлије. Касније по подне, увече и ноћу пролазно наоблачење уз могућност краткотрајне кише. Ветар слаб и умерен, југоисточни, крајем дана у скретању на југозападни. Најнижа температура 10 степени, а највиша 24.

Време наредних дана:

Према прогнози за наредних седам дана, до краја недеље очекује се променљиво облачно са сунчаним интервалима, топло и у већем делу суво. Краткотрајна киша биће крајње локалног карактера.

У ноћи од недеље ка понедељку захлађење. У понедељак и уторак пролазно наоблачење са краткотрајном кишом, а од среде претежно сунчано и топлије.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here