Mesto za reklamu
  1. 06. 2022.

Према очекиваима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити углавном облачно, са повременом кишом и пљусковима. Температура ће бити од најниже од 12 степени у јутарњим сатима до највише дневне температуре од 24 до 27 степени.

Време у Србији:

Променљиво облачно и нестабилно време, местимично са кишом или пљусковима са грмљавином, који локално могу бити израженији са већом количином падавина, градом и јаким ветром у зони пљускова, нарочито на западу и југозападу.

Ветар слаб до умерен, у Банату, доњем Подунављу и Поморављу повремено и јак јужни и југоисточни, који ће после подне на западу и северозападу бити у скретању на северни и североисточни.

Јутарња температура од 12 до 18, а највиша дневна од 24 до 27 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду:

У Београду променљиво облачно и нестабилно, повремено са кишом или пљусковима са грмљавином, израженијим после подне и увече.

Ветар слаб до умерен, југоисточни. Јутарња температура око 18, а највиша дневна око 25 степени.

Изгледи времена за наредне дане:

У Србији у наредних седам дана, до 16. јуна, променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће до суботе јужно од Саве и Дунава бити израженији са већом количином падавина, локалном појавом града и јаког ветра у зони пљускова.

Од недеље смањење жестине и интензитета падавина у односу на претходни период.

Уз смену сунчаних и облачних интервала, у недељу и понедељак краткотрајни пљускови са грмљавином очекују се понегде у источној, централној и јужној Србији, а од среде и у осталим крајевима.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here