Mesto za reklamu

03.11.2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити нешто топлије, облачно, а у току поподнева и током ноћи очекује се киша. Највиша температура до 21 степен.

Време у Србији:

У Србији ће сутра бити претежно облачно, пре подне углавном суво, по подне и ноћу местимично са кишом, углавном на западу и северу.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у јужном Банату увече и ноћу повремено олујни. Најнижа температура од 3 до 9 степени, највиша од 15 до 21 степена, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду:

У Београду ће бити претежно облачно, по подне, увече и ноћу повремено са слабом кишом.

Ветар слаб и умерен, југоисточни.

Најнижа температура 8, највиша 19 степени.

Време наредних дана:

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у четвртак бити топло са највишом температуром од 16 до 24 степена, ветровито, у већем делу претежно облачно, понегде краткотрајна киша, на југоистоку претежно сунчано. По подне, увече и ноћу на северу и западу очекује се киша.

У петак ће у већем делу земље бити облачно и хладније, местимично са кишом, на југоистоку претежно сунчано и топло. Ноћу између четвртка и петка и у петак пре подне на западу и северозападу локално се може очекивати велика количина падавина, од 20 до 40 мм.

У суботу облачно и још мало хладније, ујутро и пре подне понегде слаба киша.

Од недеље претежно сунчано са температуром око просечних вредности.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here