1. 05. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас нас очекује смена сунца и облака, а у току поподнева могућа је киша. Највиша дневна температура биће од 25 до 30 степени.

 Време у Србији: 

Променљиво облачно и топло, у већини места са дужим сунчаним интервалима. Пре подне на северу, а после подне и увече и у осталим крајевима местимично с краткотрајном кишом или пљусковима с грмљавином.

Ветар слаб и умерен, на северу и у планинским пределима понегде и јак, југозападни и западни, после подне у скретању на северозападни.

Јутарња температура од 14 до 19, највиша дневна од 25 до 30 степени.

Време у Београду:

Данас ће бити сунчаније него јуче, али у појединим деловима града могући су и краткотрајни пљусак. Највиша дневна температура 27 степени.

Временска прогноза:

Већ сутра очекује нас променљиво облачно и свежије време, у већини места са дужим сунчаним интервалима, а понегде (углавном у планинским пределима) се очекује и краткотрајна киша или пљускови с грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 8 до 16, највиша дневна од 17 до 24 степена.

У уторак нас очекује слично време и даље захлађење са јутарњом температуром од 6 до 11 и највишом дневном температуром од 20 до 22 степена.

У среду ће бити облачно са дужим периодима сунчаног времена и углавном суво. Јутарња температура од 5 до 11, највиша дневна од 22 до 25 степени.

У четвртак променљиво облачно и топло са дужим периодима сунчаног времена.

У петак пролазно наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином и мањим падом температуре. Затим претежно сунчано и топлије.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here