Mesto za reklamu
  1. 10. 2020.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС у Србији ћемо имати прави јесењи дан. Биће облачно са повременом кишом. Највиша температура до 17 степени.

Време у Србији:

Ујутро понегде магла. Током дана биће умерене облачности која ће само понегде условити слабу кишу, пре подне на истоку и југу, а поподне и на северу. Температура од шест до 11, током дана до 17 степени.

На истоку и југу ујутру пре подне облачно понегде са слабом кишом. Током дана у већини места умерено облачно. После подне на северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима наоблачење понегде са слабом кишом.

Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од шест до 11, а највиша од 13 до 17 степени.

Време у Београду:

Током дана биће делимично облачно, са могућом повременом кишом. Дневна температура од 10 до 15 степени.

Прогноза времена за наредне дане:

У суботу претежно облачно, повремено са кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни. Најнижа температура од пет до 10, а највиша од 14 до 18 степени.

У недељу пре подне претежно облачно, после подне делимично разведравање. Ветар слаб променљивог правца. Најнижа температура од четири до 10, а највиша од 14 до 18 степени.

У понедељак ће бити умерено облачно у већини места са сунчаним интервалима, док се на истоку очекује више облачности и понегде слаба киша. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 4 до 9 , а највиша од 15 до 18 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.11.2020. до 07.11.2020.)
Биће мало и умерено облачно и углавном суво.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here