Mesto za reklamu
  1. 06. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити облачно, са повременом кишом и грмљавином. Температура ће бити од најниже јутарње од 12 степени, до највише дневне од 28 степени.

Време у Србији:

Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом или локалним пљусковима са грмљавином, ујутру и пре подне најпре на северозападу, западу и југу Србије, а после подне и у осталим крајевима.

Само ће се у источној Србији већи део дана задржати суво.

Локално се очекују и краткотрајне непогоде са градом и јаким ветром. Ветар слаб до умерен, у Банату, доњем Подунављу и Поморављу повремено и јак јужни и југоисточни, после подне у слабљењу.

Најнижа температура од 12 до 19, а највиша дневна од 24 до 28 степени.

Време у Београду:

И у главном граду умерено до потпуно облачно. Киша или локални пљускови са грмљавином се очекују најпре рано ујутру, а затим и после подне.

Најнижа температура од 17 до 19 степени, а највиша дневна око 26 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

Променљиво и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, који ће до петка у свим, а у суботу у крајевима јужно од Саве и Дунава локално бити израженији са већом количином падавина, градом и јаким ветром у зони пљускова.

У недељу и понедељак у источној, централној и јужној, а од уторка и у осталим крајевима киша или локални пљускови са грмљавином биће слабијег интензитета и жестине у односу на претходни период.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here