Mesto za reklamu
  1. 03. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС у Србији ће после јутарњег мраза бити сунчан дан са највишом дневном температуром од 4 до 11 степени.  

Време у Србији:

Ујутру мраз и преовлађујуће сунчано током дана уз пораст дневне температуре у односу на среду.

Нешто више облака биће само ујутру на југу Србије, а по подне умерена облачност на северу Војводине. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале.

Минимална јутарња температура од минус 8 до минус 1, а максимална од 4 на југу до 11 степени на северозападу Србије.

Време у Београду:

У Београду ујутру  слаб мраз, а током дана сунчано уз пораст дневне температуре у односу на среду. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура минус 1 у центру, на ободу града до минус 4, а максимална око 10 степени.

Време наредних дана:

Време у петак ће бити још мало топлије, али уз наоблачење на северу Србије где је могућа слаба киша. У осталим крајевима суво. У суботу пролазна киша у већини крајева уз разведравање поподне на северу. У недељу топлије са сунчаним периодима, а поподне на северу Србије ново наоблачење са кишом.

У понедељак захлађење са кишом у свим крајевима, а на планинама са снегом. У уторак и средином идуће седмице хладније од просека са повременом кишом, а у планинама изнад 800 метара надморске висине са снегом.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here