Mesto za reklamu
  1. 06. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће се у Србији смењивати облаци и сунце, а повремено ће бити кише, па и пљускова. Температура ће бити од најниже јутарње од 13 степени, до највише дневне од 33 степена.

Време у Србији

У Србији ће сутра бити променљиво облачно, топло и нестабилно са сменом сунчаних интервала и краткотрајних пљускова са грмљавином, уз најнижу температуру од 13 до 20, а највишу од 30 до 33 степена.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у брдско-планинским пределима понегде се очекује и непогода са јаким пљуском, градом и олујним ветром. Ветар слаб и умерен, претежно западни и северозападни.

Време у Београду

И у Београду сутра променљиво облачно и топло са сунчаним интервалима.

У појединим деловима града краткотрајни пљускови са грмљавином.

Ветар слаб, претежно западни и северозападни, у зони пљуска појачан.

Најнижа температура у главном граду износиће око 20, а највиша око 32 степена.

Време наредних дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 2. јула, нестабилно време уз смену сунчаних интервала и пљускова са грмљавином очекује се још у недељу (26.06.), осим на северозападу Србије где ће бити претежно сунчано.

Наредну седмицу затим ће обележити претежно сунчано и веома топло време у свим крајевима, нарочито од среде (29.06.), када ће максималне температуре прећи 35 степени.

Појава изолованог пљуска биће могућа само још у понедељак и уторак на истоку Србије и у планинским пределима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here