Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити промењиво облачно и спарно са повременом кишом и пљусковима. Највиша дневна температура биће од 26 до 34 степена.

Време у Србији:

У Србији променљиво облачно и спарно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

По подне и увече очекује се локална појава непогода са јаким пљуском, великом количином падавина, градом и олујним ветром.

Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 16 до 20 степени, највиша дневна од 26 до 30, на истоку топлије, до 34 степена.

Време у Београду:

У Београду променљиво облачно, ујутру могућа краткотрајна киша, а по подне и увече очекују се и пљускови с грмљавином. Ветар слаб и умерен, северних праваца. Најнижа температура око 20 степени, највиша дневна око 29 степени.

Време наредних дана:

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће до уторка бити променљиво време, са кишом, пљусковима и грмљавином. Понегде се очекују временске непогоде са јаким пљусковима, великом количином падавина, градом и олујним ветром. Од среде претежно сунчано, по подне понегде краткотрајни пљусак са грмљавином. Температура око просечних вредности, крајем седмице у порасту.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here