Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС имаћемо веома топло преподне. Жарко лето показује своју пуну снагу. После веома топлог преподнева, очекује се да у другом делу дана локални пљускови расхладе већи део Србије, а дуваће јака кошава на југу Баната. Највиша температура биће 37 степени.

Време у Србији:

У Србији сунчано и веома топло. По подне и увече на северу, западу и југозападу, уз променљиву облачност, местимично се може очекивати киша, пљускови и грмљавина, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, југоисточни, увече у слабљењу. Јутарња температура од 17 до 26 степени, а највиша дневна од 34 до 37 степени.

Време у Београду:

У Београду сунчано и веома топло. Ветар умерен повремено и јак, југоисточни, увече у слабљењу. Јутарња температура око 26, а највиша дневна око 35 степени. Током ноћи у појединим деловима града, уз локални развој облачности, могућа је краткотрајна киша или пљусак.

Време наредних дана:

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у суботу бити променљиво облачно, мало свежије, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Затим претежно сунчано и поново топлије, у недељу и понедељак са ређом појавом пљускова, а од четвртка променљиво и нестабилно повремено са кишом, пљусковима и грмљавином.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here