Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће бити сунчано, топло и спарно, са највишом дневном тмпературом до 35 степени.

Лето je почело јутрос у 05.32 сата

Лето је званични почело јутрос у 5 сати и 32 минута, а на дан почетка лета обданица је најдужа, а ноћ најкраћа.

Време у Србији:

У Србији ће данас бити топло и спарно. Ветар ће бити слаб до умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 15 до 21, највиша дневна од 30 до 35 степени.

Током дана ће бити променљиво облачно, ујутро и пре подне у већини места са дужим периодима сунчаног времена, од средине дана са локалним пљусковима и грмљавином.

Очекују се и краткотрајне временске непогоде – појава града, појачан ветар и обилне падавине у кратком временском периоду.

Време у Београду:

У Београду ће бити топло и спарно. Током дана променљиво облачно, ујутро и пре подне са дужим периодима сунчаног времена, од средине дана у појединим деловима града са пљусковима и грмљавином.

Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 18 до 21, највиша дневна око 35 степени.

Изгледи времена за наредне дане:

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће током целог тог периода бити сунчано и веома топло, са јутарњом и дневном температуром изнад и знатно изнад просека за овај период године – у већини места од 35 до 39 степени.

У уторак после подне могућа је ретка појава краткотрајних пљускова са грмљавином у брдско-планинским пределима. У петак и суботу мање освежење које ће условити мањи пад температуре и уз променљиву облачност, понегде кишу или краткотрајне пљускове са грмљавином.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here