Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС у нашој земљи ће данас повремено падати киша, на планинама краткотрајни снег, али ће бити и периода сунчаног времена. Биће топлије него јуче. Температура од 4 до 17 степени.

Време у Србији:

Током дана умерено до потпуно облачно, мало топлије, местимично с краткотрајном

Повремено киша, на планинама снег

Дуваће слаб и умерен ветар, западни и северозападни.

Најнижа температура од 4 до 7, а највиша дневна од 12 до 16 степени.

Време у Београду:

Углавном облачно са могућим пљусковима.

Температура од 8 до 13 степени.

Временска прогноза:

Среда: Променљиво облачно, у већини места суво са дужим периодима сунчаног времена, уз ретку појаву краткотрајне кише. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, после подне у скретању на југозападни и јужни. Најнижа температура од 2 до 7 степени, највиша од 15 до 19 степени.

Четвртак: Ујутро у већем делу земље мало до умерено облачно и суво. После подне на северу и западу очекује се јаче наоблачење са кишом и пљусковима које ће се током ноћи проширити и на централне крајеве. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, крајем дана и увече на северу у скретању на северозападни правац. Најнижа температура од 2 до 9 степени, највиша од 16 до 21 степени.          

Петак: На северу променљиво облачно и суво, у осталом делу умерено до потпуно облачно местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, севрни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 9 степени, а највиша дневна од 15 до 18 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана
За викенд и почетком наредне седмице претежно сунчано. Температура за дане викенда око просека, а почетком наредне недеље изнад просека за ово доба године.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here