Mesto za reklamu

05.03.2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС јутро ће бити местимично са слабим мразом, а поподне очекује нас слаба киша и снег. Највиша температура биће од 12 до 19 степени.  

Време у Србији:

Ујутро местимично слаб мраз, а наоблачење са појачаним северозападним ветром које ће пре подне захватити северне крајеве, до краја дана ће се проширити, условљавајући од средине дана у Војводини, а после подне и увече и у осталим крајевима слабу кишу, а на планинама слаб снег.

У току ноћи ка суботи слаб снег се очекује понегде и у нижим пределима западне и југозападне Србије.

Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, на северу, истоку и у планинским пределима повремено и јак. Најнижа температура од минус један до 6 степени Целзијуса, највиша од 12 на северу, до 19 на југу, после подне у осетном паду.

Време у Београду:

Ујутро на ширем подручју града слаб приземни мраз. Пре подне умерено облачно, од средине дана јаче наоблачење, после подне и увече повремено слаба киша.

Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 6 степени, највиша дневна око 16, после подне у осетном паду.

Прогноза за наредних седам дана:

У суботу ујутро краткотрајни снег могућ је понегде и у нижим пределима. Пре подне на северу, а средином дана и после подне и у осталим пределима разведравање.

У недељу и понедељак претежно сунчано и прохладно. Затим умерено до потпуно облачно и мало топлије, крајем периода јаче наоблачење местимично са кишом, на планинама са снегом.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here