Mesto za reklamu
  1. 02. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити хладиније, са повременом кишом и суснежицом. Температура ће бити од 1 до највише 15 степени.

Време у Србији:

Наоблачење које ће ујутро у Војводини и западној Србији условљавати кишу и суснежицу, у току дана ће се преко централних крајева премештати даље ка југу и истоку Србије, уз престанак падавина и делимично разведравање са севера.

Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни, до краја дана у скретању на јужни.

Најнижа температура од 1 до 5 °С, а највиша од 7 до 13 °С.

Време у Београду:

У Београду ће бити претежно облачно и хладније, ујутро и пре подне повремено с кишом.

У вишим деловима града (Авала, Космај) ујутро краткотрајан снег. После подне суво, а увече и у току ноћи делимично разведравање.

Најнижа температура ће бити око 4 °С, а највиша око 8 °С.

Време наредних дана:

У понедељак ујутро и пре подне мало до умерено облачно, суво и топлије, а после подне јаче наоблачење и захлађење с кишом и локалним пљусковима, на планинама са снегом.

У току ноћи и у уторак ујутро снег понегде и у нижим пределима западне, централне и јужне Србије. Почеће да дува умерен и јак северозападни ветар.

У уторак и среду променљиво облачно и хладније, повремено с краткотрајном кишом. На планинама снег и повећање висине снежног покривача.

У четвртак се провејавање слабог снега очекује само у планинским пределима, а у петак ће у свим крајевима бити суво и мало топлије.

За викенд хладније – у нижим пределима повремено краткотрајна киша и суснежица, а на планинама снег.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here