Mesto za reklamu
  1. 03. 2021.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити хладно, повремено са суснежицом, па и снегом. Највишатемпература биће од 2 до 10 степени.

Време у Србији:

У Србији пре подне на северу и западу претежно сунчано. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, понегде са слабим снегом или суснежицом. После подне у свим крајевима променљиво облачно.

Ветар умерен и јак, северни. Најнижа температура од минус 5 до 2 степена, а највиша од 2 степена на југоистоку Србије до 10 степени на северу Војводине. У току ноћи у Војводини углавном суво, а у осталим крајевима повремено са снегом.

Време у Београду:

У Београду ујутро слаб мраз. У првом делу дана претежно сунчано, а после подне променљиво облачно и мало топлије. Дуваће умерен северозападни ветар. Најнижа температура од минус 3 до минус 1 степен, а највиша око 9 степени.

Време наредних дана:

У среду променљиво облачно, прохладно и ветровито уз смену сунчаних интервала и повремених пљускова кише и снега.

Од четвртка 25. марта до 30. марта све топлије и у већини дана претежно сунчано, а пролазна наоблачења очекују се 28. и 30. марта с краткотрајном кишом у нижим пределима и са слабим снегом на високим планинама.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here