Mesto za reklamu

03.12.2020.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће дувати јака кошава, у јутарњим сатима биће магловито и са мразом. Падавина углавном неће бити. У току поподнева могућа је понегде кишица. Температура од – 3 до +10 степени.

Време у Србији:

Републички хидрометеоролошки завод најавио је да се у појединим деловима Србије све до 6. децембра очекује кошава која ће дувати брзином и до 100 километара на час.

Очекује се да ће у јужном Банату дувати јак и олујни југоисточни ветар, кошава, максималне брзине од 24 до 28 метара у секунди, односно до 100 километара на час.

Ујутру се понегде очекује слаб мраз, по котлинама магла.

У току дана претежно облачно, ветровито и мало топлије, у већини места суво.

Послеподне понегде на северу, западу и југозападу краткотрајна слаба киша. У Тимочкој Крајини облачно и хладно, могућ је слаб снег. Ветар слаб и умерен, у висим планинским пределима и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, у јужном Банту и олујни максималне брзине и до 100 километара на сат.

Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 6 до 10, у Тимочкој Крајини од 0 до 2 степена.

Време у Београду:

У Београду ће бити претежно облачно, ветровито, мало топлије и углавном суво. После подне краткотрајна слаба киша.

Ветар умерен и јак, југоисточни (кошава). Најнижа температура 0, највиша 7 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

У петак и суботу у већем делу умерено облачно, ветровито, углавном суво и осетно топлије, у Тимочкој Крајини облачно и хладно. Од недеље претежно облачно, топло и ветровито, местимично слаба киша. Од уторка ветар у слабљењу. Температура изнад просечних вредности.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here