Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Недељно сунце растераће јутарњу маглу и ниску облачност, па ћемо данас имати пријатно децембарско време. Током дана топло и температура од 10 на југу до 17 степени. Захваљујући томе проходност путева биће добра.

Време данас: Ујутру понегде по котлинама и у долинама река краткотрајна магла или ниска облачност. Током дана претежно сунчано и осетно топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 10  на југу земље,  до 17 степени на западу.

Путеви: Ову недељу обележиће температуре изнад просека за ово доба године, што доприноси доброј проходности путева, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС), али ипак упозорава возаче на могућу маглу у јутарњим часовима, која смањује видљивост по котлинама и долинама.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Дужих задржавања, како је саопштила Управа граничне полиције, нема ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи.

На теретним терминалима возила на излазу из земље на Келебији чекају четири сата, на Хоргошу три, на Батровцима и код Градине два сата, а код Бачке Паланке 60 минута.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here