Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Председник Александар Вучић изразио је бојазан, поводом јучерашњих збивања на Косову и Метохији, за оно што ће тек доћи. Поручио је да Србија неће дозволити иживљавање над српским становништвом и најавио даља улагања у Војску Србије.

Ако неко мисли да може да се иживљава над нашим становништвом и да то може да понавља, а онда да буде “пуј пике не важи” и да за то тражи сумњива објашњења – “то неће моћи”, поручио је Александар Вучић обилазећи реконструисање просторије Интерната Војне гимназије.

У вези са јучерашњим упадом косовских специјалаца на север КиМ, истакао је да би био много срећнији да се није десило оно што смо јуче видели. “Веома бринем за оно што ће тек да дође, и то је једини разлог што нисам данас срећан”, поручио је Вучић.

Незадовољан је реакцијом НАТО-а, који је, према његовим речима изнео лажи, а критиковао је и ЕУ, чији се представници јављају само онда када прође критично стање.

“Невезано за то, ми ћемо да развијамо нашу војску, и подижемо животни стандард наших војника, да будемо спремни да чувамо наш народ. То је нешто што је сврха војске и због чега постоје војске у свим земљама света”, објаснио је председник Вучић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here