Mesto za reklamu
  1. 11. 2019.

Председник Србије Александар Вучић наредних месец дана неће летети авионом због здравствених проблема које је имао претходних дана, јавља “Блиц”. 

Како наводи лист позивајући се на извор из председниковог окружења, Вучић је већ отказао посету Ирану која је била планирана за 22. новембар, а потом и Уједињеним Арапским Емиратима.

“Председник Вучић имао је добру вољу, планирао је да упркос свему што му се крајем претходне недеље догодило отпутује у Техеран, али је, ипак, по савету лекара морао да одустане”, наводи извор Блица.

Лекари са Војномедицинске академије били су изричити – лет авионом могао би да изазове погоршање здравственог стања и све док се оно не стабилизује, Вучић ће морати да избегава овај вид превоза.

“Преписана му је терапија које мора да се придржава, а у наредним недељама морао би све своје активности макар да преполови. Све посете које су већ заказане и које ће силом прилике бити померене, само ће бити одложене за неки други датум”, наводи извор листа.

Вучић је у суботу хоспитализован на ВМА због проблема са срцем, а јутрос је пуштен кући и практицно је одмах отишао на радно место.

Ипак, из предострожности и по савету лекара данас је радио скраћено, а морао је и да узима терапију која му је преписана због кардиолошких проблема.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here