Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Председник Србије Александар Вучић данас је ненајављено посетио шабачки крај, где је присуствовао завршници изградње важног пута Шабац-Богосавац, дужине скоро 19.2 километара.

Пут је, преко ЈП “Путеви Србије“, изградила држава кроз Поцерину од Шапца до Радовашнице, а вредност ове саобраћајнице је 336 милиона динара, пренеле су “Вечерње новости”.

Председник Вучић лично се, у пратњи министара Синише Малог и Томислава Момировића, као и директора ЈП “Путеви Србије” Зорана Дробњака упознао са стањем путне инфраструктуре у Мачви и Поцерини.

Он је обећао изградњу новог, такође важног пута од Јевремовца до Мачве, дужине више од 3 километра.

Председник Вучић је најавио да ће се здушно заложити за унапређење и путне инфраструктуре као и водоводне и инфраструктурне мреже у шабачком крају. Уместо 60 одсто, како је било раније речи, 80 одсто домаћинстава ће добити канализацију у овдашњим селима.

Он је такође рекао да ће доћи поново у град на Сави да се лично увери шта је од најављеног учињено.

На великој подршци Шапцу, који захваљујући њему поред осталог, очекује и ауто-пут, председнику су захвалили градоначелник др Александар Пајић и народни посланик др Бобан Бирманчевић.

Општа је констатација да Шабац никада није имао већу подршку, помоћ, али и разумевање државе за све виталне интереса овдашњих људи, који су огромном већином подржали политику Александра Вучића, пишу “Новости”.

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас село Добрић код Шапца где је у разговору са мештанима поручио да ће држава наставити да гради путеве јер су они од животног значаја за грађане.

“Пут људима значи живот и људи највише траже пут”, рекао је Вучић који је данас ненајављено посетио шабачки крај, где је присуствовао завршници изградње важног пута Шабац-Богосавац.

Он је истакао да Шабац и околина имају огроман туристички потенцијал због чега су важни добри путеви, обилазница и брза саобраћајница, преноси Танјуг.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here