Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Бројни крајње чудни резултати у српском фудбалу, почев од Суперлиге, преко Прве лиге Србије, у финишу шампионата, натерали су председника државе Александра Вучића да се огласи. Он је тим поводом поручио да ће похапсити мафијашку банду из фудбала.

У интервјуу за ТВ Пинк, Александар Вучић је поручио да ће се Србија обрачунати са мешетарима у најважнијој мушкој споредној ствари на свету.

„Много сам тужан како нам изгледа завршетак фудбалског првенства. Мафијашку банду из фудала, којима се смеје цела Европа и свет, све ћемо да их похапсимо. Народ нека види да ли говорим истину, и како ће да се игра следеће првенство“, поручио је Вучић за Пинк.

Новина у наредној сезони Суперлиге Србије биће и увођење видео-технологије (ВАР), па ће на тај начин бројне спорне одлуке бити искорењене. Ипак, председник Србије додаје да то није никаква гаранција против намештаљки, све док се у причу не укључи полиција и безбедносне службе.

„Кажем вам, ту мафијашку банду из фудбала… Све ћемо да их похапсимо. Који пуштају пенале да им се смеје цео свет. И нема везе који функционер им је помогао. То је моје ново обећање. Погледајте резултате у последњих седам кола. Па, неки тимови више личе на Манчестер сити и Пари Сен Жермен“, јасно и гласно је поручио Александар Вучић.

Навијачима сада остаје да чекају и да дочекају дан када ће поново моћи да оду на стадион и да уживају у регуларном мечу, јер ово што се догађа у последње време је далеко од поштеног.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here