Mesto za reklamu
  1. 12. 2020.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је премијерка Ана Брнабић примила “Фајзерову” вакцину, да ће он неку другу коју одобри Агенција за лекове, председник Скупштине Србије неку трећу, а све како би показали да су све вакцине добре. Навео је да је почела вакцинација на северу Космета и да ће за седам дана бити отворен обновљени део Инфективне клинике. Следећа доза “Фајзерових” вакцина стиже у Србију 4. јануара.

На питање коју вакцину он чека, Вучић је рекао да не чека ниједну, већ да је договор био да представници власти приме различите вакцине, како би показали грађанима да су све вакцине добре, да су здравствене власти одобриле праве вакцине и да мотивишу грађане да се и они вакцинишу.

Вучић је изјавио да је на северу Kосова и Метохије данас такође почела вакцинација “Фајзеровом” вакцином против коронавируса, која је пре неколико дана стигла у Србију.

Вучић је најавио да ће нови контингент “Фајзерових” вакцина у Србију стићи 4. јануара, а затим и 11. јануара, практично на сваких недељу дана.

Председник Александар Вучић најавио је да ће у року од седам дана бити отворен први блок обновљене Инфективне клинике у Београду.

“То је онај блок који смо почели да обнављамо у марту, пред корону. Биће отворен за пар дана, и имаће око 100 лежајева, што је огромна помоћ за Београд”, рекао је председник Вучић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here