Mesto za reklamu
  1. 10. 2021.

Председник Александар Вучић осудио је протесте који су организовани испред станова доктора Предрага Кона и Братислава Тидоровића као скандалозне и поручио да је Србија озбиљна земља и да они који то чине неће моћи да туку никога.

“Заштитићемо њихову безбедност свим средствима правне државе, а полиција ће урадити оно што треба да уради”, рекао је Вучић.

“Никада нико озбиљан и одговоран то није желео да уради, то ниједном нормалном човеку није пало на памет. Сада сте ви дошли испред куће Тиодоровића и Кона, а Кону вичете др Менгеле, а знате да је и Србин и Јеврејин”, рекао је Вучић и додао да се Кон заједно са Тиодоровићем без динара труди да сачува неке животе.

Истакао је и да неодговорни људи говоре да стављају маст у нос и бели лук у уши и не можете да верујете да неко то каже у 21. веку.

“То им није довољно него су толико острашћени да иду да туку људе по кућама. Нећете да тучете никога, ово је озбиљна земља”, поручио је Вучић пружајући пуну подршку лекарима и свима који се боре за животе људи.

Председник Александар Вучић је рекао да ће за обезбеђивање сигурности епидемиолога Кона и Тиодоровића бити искоришћена сва расположива средства правне државе.

“Увек ћемо подржавати рад лекара, епидемиолога и увек ћемо обезбедити све што им треба, иако нам се некада нешто не свиђа, а некада свиђа”, рекао је Вучић.

Поновио је да ће држава учинити све како би обезбедила њихову безбедност и слободу кретања.

“Сви који покушају да их угрозе, завршиће неславно, било прекршајном пријавом или на другачији начин”, рекао је Вучић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here