Mesto za reklamu
  1. 07. 2020.

На батајничком аеродрому, после приказа нових летелица, новинарка ТВ Мост Звечан искористила је прилику да председника Србије Александра Вучића замоли да прокоментарише договоре Албаније и Косова.

Албанија је спремна да уступи луку Драч Косову, реч је о царинској унији, имајући у виду да је почела да функционише и енергетска мрежа Албаније и Косова да ли мислите да је то један од симбола уједињења Албаније и Косова?

Председник  Србије  Александар  Вучић  изјавио је за ТВ Мост да је царинска унија између тзв. Косова и Албаније једна врста спина управо уочи поновног  почетка разговора између Београда и Пристине.

“Сит сам слушајући све њихове глупости. Очекујем за десетак дана важне посете које ћу имати и разговоре са највишим европским лидерима а затим и почетак дијалога”.

На њихове изјаве да долазе да преговарају о међусобном признању Вучић је рекао:

„Ако долазите да преговарате о међусобном признању, онда немој ни да долазите. Србија о томе неће преговарати“, изричит је Вучић.

“Ја не долазим да преговарам о томе. Ја то кажем и њиховим мамама и татама политичким а и оним несрећницима одоздо што не знају шта би друго да кажу. Аршини су увек различити не двоструки већ вишеструки али доста сам уморан. Они мисле да ја чезнем за похвалама у нечијим идиотским медијима који ће да кажу како сам Де Гол и паметан и не знам нија шта све и како нисам велики диктатор, што ће да говоре ако не будем послушан. Мене интересује моја земља и мој народ”, закључио је председник Србије Александар Вучић.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here