Mesto za reklamu
  1. 05. 2022.

Председник Србије Александар Вучић, који борави у Давосу на Светском економском форуму, истакао је да је расправа о будућности Западног Балкана с европским и регионалним лидерима тешка.

“Тешка расправа о будућности Западног Балкана с европским и регионалним лидерима на Светском економском форуму”, навео је Александар Вучић свом Инстаграм налогу “будућностсрбијеав”.

Председник Србије се на годишњем састанку Светског економског форума састао с више лидера из ЕУ и света, као и с економским стручњацима.

Панел с лидерима Западног Балкана данас се одржава у Давосу.

Вучић са Абазовићем

Председник Србије се у Давосу састао са премијером Црне Горе Дританом Абазовићем и позвао га да се придружи састанку иницијативе “Отворени Балкан” на Охриду.

“Одлична прилика да са Дританом Абазовићем разговарам о билатералним питањима, али и да га још једном позовем да нам се придружи на састанку иницијативе ‘Отворени Балкан’ на Охриду”, написао је Вучић на Инстаграму.

Односи Црне Горе и Србије су приоритет, поручио је црногорски премијер Дритан Абазовић.

На Твитеру је написао и да Црна Гора улаже максималне напоре да се на Западном Балкану промовише политика регионалне сарадње, помирења, суживота, боље економске повезаности.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here