Mesto za reklamu
  1. 11. 2019.

За Дарију Врачевић и песму „Дигни глас”, под редним бројем 19, публика може да бесплатно гласа на званичном евровизијском сајту www.junioreurovision.tv од петка, 22. новембра од 20 часова до почетка такмичења у недељу, 24. новембра у 16 сати. Mоћи ће да се гласа и током преноса у трајању од 15 минута, али тек после извођења свих 19 песама.

Једна од највећих Даријиних жеља је остварена. Oна ће у недељу, 24. новембра на такмичењу за Дечју песму евровизије наступити под редним бројем 19. Прошлогодишња победница из Пољске, Роксана Вегел, која је такође наступила 19. нада се да ће овај број донети победу и Дарији.

„Дарија ће наступити последња, као и ја, то је мој срећан број и надам се да ће и њој донети срећу. После победе, мој живот се пуно пременио и много сам срећна због тога, снимам нове песме, спотове, имам више пријатеља…Дечја песма евровизије је најлепше искуство које сам имала”, каже Роксана.

„Остварила се моја жеља да певам последња. Другари, много сам узбуђена, хтела сам да се расплачем када сам чула. Од свих такмичара, ја сам последња, и то је велика част што ћу затворити такмичење”, каже Дарија.

Након свечаног дефилеа на којем су се такмичари и шефови делегација упознали и фотографисали са извршним супервизором Евровизије Јоном Оласандом и директором пољске националне телевизије Јацеком Курским, учесници су имали прилику да се кратко представе и на сцени.

На крају програма, сви учесници су отпевали заједнички песму Share the Joy (Подели радост) и што је и слоган овогодишњег такмичења.

За Дарију Врачевић и песму „Дигни глас”, публика може да бесплатно да гласа на званичном евровизијском сајту www.junioreurovision.tv од петка, 22. новембра од 20 часова до почетка такмичења у недељу, 24. новембра у 16 сати.

Такође, моћи ће да се гласа током преноса у трајању од 15 минута, али тек после извођења свих 19 песама.

Публика из Србије и свих крајева света моћи ће да гласа за Дарију под редним бројем 19.

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here