Mesto za reklamu
  1. 03. 2019.

Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Београд, преноси “Курир” и наводи да је разлог највероватније снимање 25. наставка о агенту 007, у чијој улози ће се Крејг наћи последњи пут.

Лист спекулише да је могуће да је идеја да се Џејмс Бонд врати у земљу одакле је и потекао и да у њој оконча свој живот, имајући у виду да је Ијану Флемингу инспирација за тај лик био српски агент Душан Попов, који је једно време и живео у Београду.

Међу могућим разлозима због којих је Крејг дошао у српску престоницу “Курир” наводи тражење локације за серију “Пуритy”, затим за филм “Тхе Цреед оф Виоленце”, али наводи да је највероватније одлучено да се нови “Бонд” снима у нашој земљи.

Лист подсећа да је када је сниман претходни наставак британски Дејли мејл најавио снимање у Србији, али се то није догодило.

Крејг је прошле године потврдио да ће играти у још једном филму о тајном агенту Џејсму Бонду, али је нагласио да ће то дефинитивно бити и његово последње појављивање у тој улози.

“Да ли ће Данијел Крејг завршити каријеру Бонда и последњи пут обући смокинг агента 007 управо на улицама наше престонице, остаје да сазнамо до лета, када је планирано и снимање филма”, закључује ‘Курир’.

„Српска стварност“ / РТВ /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here