Mesto za reklamu

03.01.2020.

Министарство спољних послова Србије најоштрије осуђује „паљење црногорске заставе“, наводећи да то иде на руку онима који одговорност за кризу у Црној Гори покушавају да пребаце на Србију.

„Не улазећи у коментаре различитих изјава из Црне Горе у којима се покушава одговорност за кризу у Црној Гори лажно пребацити у Србију, а не због доношења Закона о слободи вероисповести, који је уперен против српског народа и Српске православне цркве, Министарство спољних послова најоштрије осуђује паљење црногорске заставе“, пренео је Дачић став Министарства за Танјуг.

Такав чин, како се наводи, само иде на руку непријатељима српског народа и нарушава углед Србије, као озбиљне државе, која се, истиче се, залаже да се дијалогом и у миру решавају проблеми у региону, а у овом случају у Црној Гори.

Навијачи Црвене Звезде синоћ су, током протеста испред амбасаде Црне Горе у Кнез Михаиловој улици, који је организован у знак подршке Србима у Црној Гори, у више наврата неуспешно покушали, испаљивањем ватромета, да погоде црногорску заставу на врху зграде.

Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here