Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић рекао је да ће покренути разговоре са странкама које желе да изнесу своје примедбе у вези са изборним условима без присуства међународне заједнице, али није прецизирао када ће се то догодити.

Одговарајући на питање шефа посланика Социјалистичке партије Србије Ђорђа Милићевића када ће европарламентарци разговарати са шефовима посланичких група, Дачић је подсетио на њихово саопштење да су направили план за наредна два месеца, те да је он као председник парламента предложио да дијалог почне још половином марта.

“Желим да сви знате да је овде реч о њиховом плану да не треба да се жури већ да треба да се обави припремна фаза, тако да не чекајући шта ће бити на тим састанцима представника Европског парламента, ми ћемо свакако покренути разговоре са странкама које желе да кажу своје примедбе, али не у присуству представника друге државе и међународне заједнице”, рекао је Дачић.

Милићевић је додао да веома жели да разговара о изборним условима, али и о, како је рекао, “лицемерној резолуцији” коју је усвојио Европски парламент.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here