Mesto za reklamu

11.12.2019.

Демократски фронт је саопштио да иза напада на бизнисмена Миодрага Даку Давидовића стоје политички мотиви и довео је то у раван са убиством Душка Јовановића и Павла Булатовића.

Они су у саопштењу објављеном 14 сати након напада на Давидовића и на владику Јоаникија, који је био у његовом друштву, навели да је то „кукавички и подмукао чин којим се жели послати порука читавом нашем народу“.

„Тај покушај убиства успешног привредника и добротвора Српске православне цркве и једног од најугледнијих епископа наше помесне Цркве изведен је, не случајно, баш неколико дана прије великог црквено-народног сабора у Никшићу и непосредно након стављања у скупштинску процедуру закона против СПЦ“, наводи ДФ у саопштењу.

Та опозициона коалиција поручује да им „кукавички чин“ даје само још већи подстрек и мотив за одлучније окупљање 21. децембра на великом црквено-народном сабору у Никшићу.

„Ту ћемо показати наше национално јединство и потпуну спремност да бранимо нашу Цркву, народ и домове. Црна Гора је земља наших херојских предака, од којих смо је наследили и коју треба да оставимо нашој деци са истим вредностима на којима је она традиционално стварана. У њој нема места за злочинце и криминалце који кукавички, из даљине пуцају на српског владику и угледног предузетника“, наводи ДФ.

Они су Давидовићу пожелели брз опоравак „како би нам се још снажније придружио у заједничкој борби за слободну Црну Гору“.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here