Mesto za reklamu

27.05.2019.

Лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик изјавио је вечерас да је СДА ратна партија која је водила рат и стајала иза злочина и да као таква не може да држи лекције СНСД, преноси РТРС.

„Мени и СНСД лекцију да држи СДА која је ратна партија, водила је рат и стајала иза злочина због којих би Алија Изетбеговић био у Хашком трибуналу да није преминуо. Сада мени његов син и његови наследници држе предавање о моралу, што говори да је у Босни све пропало“, рекао је Додик за Алтернативну телевизију.

Коментаришући последње изјаве Бакира Изетбеговића који је, између осталог, рекао да се Додик од „социјалдемократе претворио у агресивног националисту и већ деценију опструише витално важне процесе у земљи“, Додик каже да то није ништа ново од СДА.

„Ништа није ново осим чињенице да се на обележавању дана СДА апострофирам као главни проблем те странке. Мени је драго што сам им највећи проблем, јер политика коју води СДА, јесте она која је против Републике Српске и српског народа у целини“, навео је Додик.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here