Mesto za reklamu
  1. 06. 2022.

Чињеница да је у Србији досада преминуло наших људи и да са малим изузецима свакодневно умиру, а да је проценат заражености и даље висок тера на размишљање како смо брзо заборавили на све то, тим пре јер у свету најављују да ће за пар месеци поново наићи нови талас вируса. За који кажу да ће се још брже преносити и да ће имати теже последице.  

Очито је да су многи проблеми, који нас прате, пресудили да пандемију оставимо по страни и да се донекле растеретимо прича о вирусу, који се, као  некоме другоме догодио. То што је код нас преминуло преко 16 хиљада људи и што је неколико пута више умрлих од новорођених то није важно.

У исто време, у више развијених земаља, које су иначе имали неупоредиво већу вакцинисаност, па и мању смртност од вируса, већ  најављују нови талас нових сојева вируса и припремају се за одбрану, јер рецимо у Бечу верују да ће већ крајем овога месеца наступити ванредне околности за одбрану од вируса, који је изолован и кажу да ће бити бржи од сада доминантног, а један нови сој, кажу компетентни, биће знатно опаснији од постојећег, од кога такође људи умиру.

Наши епидемилози подсећају да је и овај вирус који је доминантан и са нама, и даље опасан, и да и од њега људи широм света, па и код нас, умиру. Чувајте се!

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here