Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Од сутра, из Београда, Ер Србија покреће нових девет линија. У Шпанију ће летети и за Мадрид и Барселону, после 20 година први пут без преседања можете да стигнете у главни град Шпаније. Карата по промотивним ценама има довољно, а агенти кажу да ће највећа гужва овога лета бити према Црној Гори за коју карата скоро и да нема. Чартери су према Шпанији пуни, а места има довољно ако идете у Грчку или Турску.

Авио-карата у шпицу сезоне и нема на бирање. Све што је било јефтније продало се је још пред крај прошле године. Чак и лоу кост линије нису више тако доступне.

Авио компанија “Ер Србија” од сутра ће редовно летити за Кијев, Мадрид, Краснодар, Барселону, Хелсинки, Каиро и Ријеку.

Током летње сезоне домаћи превозник ће летети за Ницу и Задар. Повећава се број летова за Цирих, Париз и Дубровник. Крата по прмотивним ценама још има, кажу агенти.

“Цене се крећу од 99 евра, па на више. Шпанија је око 200 евра, па на више, али је ипак то дирктна линија. Она се уводи два пута недељено на скоро свим линијама, осим на Краснодару – три пута недељно”.

Многе компаније да би вас привукле дају повољну понуду карта, а увек иза тога се крије и нека замка – дуже чекање по аеродромима, некада отказивање везаних летова без надкнаде, а ове сезоне било и је банкрота неких већих компанија.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here