Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

„Ер Србија“ сутрашњим летом за Цирих, у 7.20 сати, обнавља комерцијални путнички саобраћај, потврђено је Танјугу у српској авио-компанији.

Такође, „Ер Србија“ у четвртак, у 17 сати, из Београда лети за Франкфурт, а у недељу за Лондон и Беч.

„Ер Србија“ је најавила да ће у периоду од 21. маја до 14. јуна организовати ограничен број летова до Лондона (Хитроу), Франкфурта, Цириха и Беча.

У „Ер Србији“ кажу да су већ у продаји карте за још две дестинације, Париз и Амстердам за летове од 31. маја, где је до 14. јуна предвиђен један лет недељно.

Поред тога, „Ер Србија“ ће обновити комерцијалне летове до Њујорка 6. јуна, док ће од 13. јуна број прекоокеанских летова српске националне авио-компаније бити повећан на два недељно.

Национална авио-компанија почеће у последњој недељи маја поступно обнављање летова до појединих дестинација у региону.

Планира да обави први лет од Београда до Љубљане 29. маја, као прва авио-компанија која се враћа на тај аеродром, а да затим током прве две недеље јуна, поред Љубљане, поново успостави саобраћај и до Подгорице, Тивта, Сарајева, Бањалуке и Скопља.

Српски авио-превозник ће обнављати редован путнички саобраћај у складу са одлукама регулаторних органа других држава.

„Ер Србија“ је најавила да ће на својим летовима примењивати све неопходне мере безбедности, у складу са највишим безбедносним и хигијенским стандардима, као и упутствима надлежних домаћих и међународних регулаторних тела.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here