Mesto za reklamu
  1. 12. 2018.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас, након разговора са председником Европске комисије Жан-Клодом Јункером, да је током посете Бриселу наишла на подршку и захвалност Србији, која није увела контрамере Приштини, што је посебно допринело регионалној стабилности.

Брнабић је истакла да је током дводневне посете Бриселу наишла на потпуно разумевање свих саговорника, и додала да је састанак са председником ЕК протекао одлично, уз напомену да је њему присуствовао и европски комесар за преговоре о проширењу Јоханес Хан.

Она је навела да је током разговора изразила захвалност Хану, високој представници за спољну политику и безбедност Федерики Могерини и европској комесарки за трговину Сесилији Малмстром за сву подршку коју Србија добија на свом европском путу.

Овим смо заокружили посету Бриселу и надам се да ће ово дати још једну нову енергију у нашим разговорима са Европском унијом, као и да ће дати сигнал за генерално смиривање ситуације у региону, навела је премијерка и додала да се нада враћању ствари где су биле пре увођења такси од стране Приштине.

„Српска стварност“ / владасрбије.рс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here