Mesto za reklamu
  1. 05. 2022.

Тимови наших стрелаца у такмичењу микс парова ваздушним пиштољем освојили су златну и бронзану медаљу на Гран при турниру Светске стрељачке федерације (ИССФ) у Гранади. Најсјаније одличје припало је Зорани Аруновић и Дамиру Микеу, а Бранкица Зарић и Душко Петров су освојили бронзану медаљу.

Зорана Аруновић и Дамир Микец су оправдали улогу фаворита и у квалификацијама освојили прво место са 574 кругова, а уз Србију 1 је у меч за злато је прошла и другопласирана Грузија, са кругом мање.

Тиму Србија 2, који су чинили Бранкица Зарић и Душко Петров, освајањем бронзе дошао је до другог одличја на такмичењима ИССФ, после сребра на Гран прију у Осијеку одржаном у јануару.

Четворочлана репрезентација Србије се из Гранаде враћа са четири одличја јер су раније у појединачним такмичењима ваздушним пиштољем Дамир Микец и Зорана Аруновић освојили сребрну и бронзану медаљу.

Наши стрелци учествоваће на Светском купу у Бакуу, а уз тандем наших најбољих стрелаца пиштољем, у тиму је и шесторо стрелаца пушком: Андреа Арсовић, Сања Вукашиновић, Теодора Вукојевић, Миленко Себић, Милутин Стефановић и Лазар Ковачевић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here