Mesto za reklamu
  1. 02. 2022.

Наша скијашица Невена Игњатовић остала је без пласмана у алпској комбинацији на Зимским олимпијским играма у Пекингу.

Игњатовић остала је без пласмана, пошто је дисквалификована у трци слалома.

Злато је освојила Швајцаркиња Мишел Гисин до злата у дошла са временом 2:25.67 и тако је одбранила титулу олимпијске шампионке освојену пре четири године у Пјонгчангу.

Њена сународница Венди Холденер узела је сребрно у времену 2:26.72, док је бронза припала Италијанки Федерики Брињоне (2:27.52).

Американка Микаела Шифрин поново није завршила трку.

Невена: Ужасно се осећам, више од овога нисам могла

Игњатовић је изјавила да није задовољна својим наступом у алпској комбинацији на Зимским олимпијским игра у Пекингу.

“Ужасно се осећам. Тешко ми је пало ово што се догодило. Дала сам све од себе. Са свим што је било и што се дешавало, данас ми је било веома тешко и физички сам се веома уморила. Ја више од овога нисам могла. И најбољима су се дешавале грешке, као што сте видели”, рекла је Игњатовић после такмичења.

“Хтела сам да се борим и вратила сам се након пада, али под адреналином очигледно то нисам урадила правилно. На крају, с обзиром шта сам све постигла до сада у својој каријери, ја знам ко сам и шта су моје могућности. Дала сам све од себе и жао ми је што нисам заблистала данас, али тако је то у спорту. Хвала свима на подршци, то ми је много значило”, закључила је Игњатовић.

Трком у алпској комбинацији, Игњатовић завршила је наступ на Зимским олимпијским играма у Пекингу.

Зимске олимпијске игре у Пекингу завршавају се у недељу, 20. фебруара свечаном церемонијом затварања, а наредни домаћин овог такмичења биће италијански градови Кортина и Милано.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here