Mesto za reklamu
  1. 02. 2021.

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић због повреде ће пропустити предстојеће Европско првенство у дворани у Торуну у Пољској, потврдио је РТС-у савезни капитен атлетске репрезентације Србије Един Зуковић. Још је неизвесно колико ће нашој атлетичарки требати времена за опоравак, али ће сада сва њена концентрација бити усмерена на Олимпијске игре.

Ивана Шпановић је на тренингу доживела нови пех и повредила задњу ложу леве, одразне ноге, па неће учествовати на ЕП у дворани у пољском Торуну, које је на програму од 5. до 7. марта, потврдио је Един Зуковић.

Шпановић је на предстојећем ЕП требало да јуриша на четврто узастопно злато у скоку удаљ, пошто је на претходна три првенства (2015, 2017. и 2019. године) била на највишем степенику победичког постоља.

После раније повреде Шпановићева се на стазу вратила у јануару после 16 месеци паузе, победила је на митингу у Диселдорфу, постала је шампион Србије, тријумфала је на Балканијади и Сербијан индор опену.

Још је неизвесно колико ће најбољој српској атлетичарки бити потребно за опоравак, али ће сва њена концентрација бити усмерена на Олимпијске игре.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here