Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Због одржавања 34. Београдског маратона, сутра ће бити измењен режим саобраћаја у граду, саопштило је градски Секретаријат за јавни превоз.

Од поноћи до 17:00 биће забрањен моторни саобраћај и уклоњена сва возила која нису у функцији у Коларчевој улици, на Теразијама и Улици Краља Милана, као и на делу Трга Николе Пашића према Теразијама.

Позив грађанима да помере возила са трасе маратона

ЈКП “Паркинг сервис” позвао је све грађане и упосленике фирми да до вечерас у 22 сата помере своја возила са трасе сутрашњег Београдског маратона.

Паркирање возила на траси маратона неће бити дозвољено у време одржавања манифестације, наводи се у саопштењу.

Возила која не буду уклоњена са трасе маратона најкасније до 22 сата у суботу, изместиће екипе “Паркинг сервиса”, у сарадњи са Саобраћајном полицијом.

Аутомобили ће бити измештени на прво слободно паркинг место ван трасе маратона ради припреме стазе и безбедности свих учесника манифестације.

“Свим возачима који нису стигли да помере своје возило са трасе маратона, а имају инсталирану апликацију “Паркинг сервис” са унетом регистрацијом возила, стићи ће обавештење о локацији на коју је аутомобил премештен”, додаје се у саопштењу.

Све информације о премештеним возилима, возачи могу добити у Корисничком сервису “Паркинг сервиса”, на број телефона 011/3035-400.

Од поноћи до 15.00, забрањен је моторни саобраћај и паркирање у Призренској, делу Балканске улице (од Призренске до Краљице Наталије) и Ресавској (од Крунске до Булевара краља Александра).

Од поноћи до 9.00, забрањен саобраћај свих возила у Дечанској (од Нушићеве до Трга Николе Пашића), на Тргу Николе Пашића, Булевару краља Александра (од Кнеза Милоша до Београдске улице), Драгослава Јовановића, Влајковићевој (од Косовске до Дечанске) и Светозара Марковића (од Немањине до Булевара краља Александра), као и на свим прилазима траси, укључујући и делове трасе који су раније затворени из организационих разлога.

Од 06.00 до 15.00, забрана моторног саобраћаја и уклањање свих возила у Улици Краљице Наталије.

Од 06.00 до 09.00, забрана моторног саобраћаја у Таковској (од Светогорске до Кнеза Милоша) и Кнеза Милоша (од Таковске до Немањине улице). Улица кнеза Милоша од Булевара краља Александра до Адмирала Гепрата (смер ка Немањиној), остаје затворена за саобраћај до 15 часова, као и сви прилази траси укључујући и делове трасе који су раније затворени из организационих разлога.

Од 08.00 до 15.00, затвара се за моторни саобраћај траса маратона: Булевар краља Александра, Београдска, Славија, Немањина, Балканска, Гаврила Принципа, Поп Лукина, Бранков мост, Булевар Михајла Пупина, Булевар Николе Тесле, Џона Кенедија, Булевар уметности, Булевар Милутина Миланковића, Антифашистичке борбе, Мост на Ади, Милентија Поповића, Карађорђев трг, Карађорђева, Главна, Бешанијска, Тошин бунар, Париске комуне, Булевар Маршала Толбухина, Отона Жупанчича, Народних хероја, Земунска, Војводанска, Др Ивана Рибара, Јурија Гагарина (коловозна трака за смер ка ул. Др Ивана Рибара, на делу од Булевара Милутина Миланковића до ул. Душана Вукасовића), Душана Вукасовића, Европска (од Душана Вукасовића до Гандијеве), Гандијева (од Европске до Јурија Гагарина), Омладинских бригада, Ђорђа Станојевића, Булевар Црвене армије, Краљице Наталије, као и сви прилази траси.

Затварање за саобраћај ће се вршити у складу са динамиком проласка такмичара.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here