Mesto za reklamu
  1. 08. 2020.

Интерпол је повукао потерницу за црногорским бизнисменом Душком Кнежевићем и избрисао је из система, изјавио је за Танјуг сам Кнежевић у телефонском разговору из Лондона, где борави од фебруара прошле године, када је Црна Гора расписала црвену потерницу за њим. Помоћи ћу да Ђукановић заувек сиђе са политичког трона ЦГ.

„Сада сам слободан човек. Захвалан сам британском тиму мојих адвоката и Великој Британији као уређеној држави“, рекао је Кнежевић након што су га адвокати обавестили да је Интерпол повукао потерницу за њим, уз образложење, поред осталог, да „постоји преовлађујућа политичка димензија случаја“.

Кнежевић истиче да ће ова одлука бити „ветар у леђа“ црногорској опозицији против власти Мила Ђукановића и да ће лично помоћи да Мило Ђукановић заувек напусти политичку власт у Црној Гори.

„Драго ми је што је дошло до ове одлуке и то у моменту када се расписују избори у Црној Гори. Сматрам ову одлуку, која долази од високе институције као што је Интерпол, врло битном у смислу подршке да се сруши режим Мила Ђукановића“ – рекао је Кнежевић.

Он наводи да ће се сада укуључити у предизборну кампању у Црној Гори, те да ће подржати опозицију.

„Учествоваћу у кампањи. Подржаћу опозицију у борби против Мила Ђукановића. Нећу подржати никог конкретно из опозиције, већ заједничку борбу да се сруши режим Мила Ђукановића“ – каже Кнежевић.

На питање да ли ће објавити снимак “плаве торбе”, Кнежевић каже да ће то урадити у консултацији са својим правним тимом.

„Имам поред снимка “плаве торбе” још материјала, али ћу их објавити у консултацији са својим правним тимом. Не знам када ће то бити. Такође, имам податке и о Миловим средствима у иностранству, а све ће бити објављено у договору са адвокатима“-поручио је Кнежевић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here