Mesto za reklamu
  1. 06. 2019.

Председник косовске скупштине Кадри Весељи поново је изабран за председника владајуће Демократске партије Косова, друге по броју посланика у парламенту.

На изборној скупштини странке у Приштини, Весељи је био једини кандидат за председника. Изабран је без иједног гласа против и без уздржаних.

Преко статуса на друштвеним мрежама, Весељи се захвалио свим делегатима Девете конвенције и рекао да је ово велика част за њега, али и одговорност пред њима и сваким грађанином.

“Изражавам своју захвалност хиљадама грађана који су учествовали широм Косова у веома узорном и демократском изборном процесу. Радићу са свима да Косово, у новој деценији, нема дилеме за правац којим иде, већ јасну одговорност и визију”.

“Радићу на томе да буде остварен аманет оних који су дали све за слободу и државу, да остваре снове о новим генерацијама”, навео је Весељи.

Весељи је први пут изабран за председника ДПК у мају 2016. Године. И тада је био једини кандидат. Место председника претходно је напустио садашњи косовски Хашим Тачи.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here