Mesto za reklamu
  1. 02. 2021.

Kанцеларија за Kосово и Метохију Владе Републике Србије упутила је данас позив грађанима са територије јужне покрајине да се пријаве за вакцинацију против коронавируса.

Пријаве за примање вакцине грађани са територије Kосова и Метохије треба да изврше у својим домовима здравља и медицинским установама, а имунизација се врши на три издвојена пункта – у Рашкој, Kуршумлији и Бујановцу.

Kанцеларија за Kосово и Метохију организује бесплатан аутобуски превоз на вакцинацију и ревакцинацију грађана, као и повратак, уз пратњу здравствених радника.

На имунизацију је могуће доћи и сопственим превозом, али је и у том случају неопходна претходна пријава у надлежном дому здравља, као и долазак у тачно назначеном термину.

Влада Републике Србије обезбедила је довољне количине вакцина за све заинтересоване грађане са територије Kосова и Метохије.

До сада је вакцинисано више од 10.000 људи с Kосова и Метохије, док је другу дозу вакцине примило приближно 7.500 грађана.

Вакцинација је једини начин да створимо колективни имунитет и заједничким снагама победимо вирус корона, како бисмо се што пре вратили нормалном животу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here