Mesto za reklamu
  1. 06. 2019.

Престолонаследник Александар Карађорђевић са супругом принцезом Катарином у Чикагу најпре посетио српску школу у Линколн Парку

Краљевски пар, престолонаследник Александар Карађорђевић и принцеза Катарина, током боравка у Чикагу посетили су школу у Линколн Парку, где је у њихову част припремљен програм ученика школе. После свечаног дочека ученици четвртог разреда школе Осцар Маyер Магнет имали су занимљива питања за краљевски пар, почев од тога коју храну највише воле, да ли су волели да иду у школу, који спорт воле, како им је било детиљство и многа друга. Њ. К. В. престолонаследник Александар и принцеза Катарина пажљиво су слушали питања америчких ученика и одговарали на њих. На крају су ученици заједно са професорком музике, Мелисом Хукер, која их је пратила на клавиру, отпевали  српску патриотску песму “Марширала Краља Петра Гарда”.  Свечаности су присуствовали пријатељи, чланови Лифе Лине, конзул жеран Дејан Радуловић  и представници медија.

Повод посете Карађорђевића Чикагу, поред посете школе у Линколн парку је и 25-година хуманитарне организације Лифе Лине. Гала вечера поводом 25 година организације одржаће се у Унион лига клубу у Чикагу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here