Mesto za reklamu
  1. 06. 2019.

Хилари Клинтон, Весли Кларк, Мадлен Олбрајт и Виљам Вокер требало би да дођу у Приштину 12. јуна на 20. годишњицу од завршетка НАТО бомбардовања и почетка егзодуса Срба са Косова и Метохије, пише данас “Српски телеграф”.

Сви они, како су саопштиле косовске власти, имаће специјалан третман, преноси лист.

Председник скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун оценио је у изјави за “Телеграф” да се они “враћају на место злочина”.

“Они су заједно са Албанијом учествовали у стварању терористичке ОВК, у наоружавању, обуци, убацивању на Косово и Метохију, подржали су их свим средствима, и наоружањем и обавештајно, и на крају су нас бомбардовали да би убацили међународне снаге на Косово и омогућили да Албанци једнострано прогласе независност”, додао је Дрецун.

Он подсећа да су гости Приштине творци независног Косова, злочиначког бомбардовања тадашње СРЈ, лажне приче о наводном геноциду над Албанцима на Косову и Метохији, и истакао да је њима место у затвору, а не на обележавању злочиначког дана.

“И успут су неки од њих кренули преко неких компанија да још додатно наплате, није им било довољно што су добијали крвави новац Харадинаја, Тачија и осталих, него су се убацили у неки бизнис да троше ресурсе који постоје на Косову и Метохији “, рекао је Дрецун.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here