Mesto za reklamu
  1. 10. 2020.

Један од лидера Демократског фронта и предсједник ДНП-а Милан Кнежевић поново је данас ухватио Вијести у спиновању лажних информација, преноси портал Борба. Слично су реаговали и из Демолратске Црне Горе.

“Колико је мени познато, а још сам при чистој свијести и здравој памети, ни ДФ, ни СНП, није предао списак кандидата за будућу Владу. А Вијестима хвала што рачунају на мене, то ми много значи сад кад је средњеевропско вријеме враћено један сат уназад и прије се смркава“, поручио је Кнежевић, преноси Борба.

И Демократска Црна Гора поручује да још није предложила кадрове за министарска места, а за натписе из медија тврде да су шпекулације

“Демократска Црна Гора ће у коначном предложити компетентне кадрове за управљање одговарајућим ресорима, на основу одлука надлежних органа Партије сагласно Статуту”, поручили су саопштењем Демократа.

Додају да је у току једна од фаза преговора о формирању нове, демократске и проевропске Владе, у оквиру које ће се усагласити кадровска решења сходно договореним принципима.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here