Mesto za reklamu
  1. 12.  2018.

Подршку српском народу на Косову и Метохији пружила је певачица Светлана Цеца Ражнатовић, која је одржала концерт у Косовској Миртовици.

У знак подршке Србима на КиМ певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је у Косовској Митровици концерт. На концерту је био окупљен велики број грађана које ни хладно време ни киша нису спречили да дођу.

Ражнатовићева је на почетку концерта окупљенима поручила да је дошла да пружи подршку, и, ако је потребно, помоћ, пренео је Радио Контакт Плус.

“Дошла сам да вас подржим, ако треба и нека хуманитарна помоћ, то је све што могу да учиним за вас. Само да знате, да сам увек уз вас. Ја не бих пуно да вам причам, ја бих да вам певам данас”, поручила је Ражнатовићева.

Концерту, који је трајао скоро два сата, присуствовали су и представници Срба и локалне самоуправе са севера Косова.

Поред српских застава, могли су се видети и транспаренти на којима је писало: “Свете, зар да наша деца буду жртве”, “Помозите нашим бебама”, “Уницеф хелп”…

Концерт су обезбеђивали припадници косовске полиције, а на лицу места су биле ватрогасна и екипа хитне помоћи, као и припадници Кфора.

После концерта, Ражнатовићева је захвалила публици што су јој, како је рекла, улепшали дан и испунили срце.

У Косовској Митровици данас није било протестних окупљања грађана поводом такси на увоз робе из централне Србије привремених косовских инстутуција нити их је било у другим општинама на северу Косова.

Што се тиче снабдевености животних намирница и лекова Митровчани кажу да се осећају несташице па до лекова морају до Рашке.

На административном прелазу Јариње још увек српски камиони не прелазе административну линију, а 17 возила је враћено због царинских декларација коју не прихватају косовски цариници.

„Српска стварност“ / Радио КИМ, Радио контакт Плус, Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here