Mesto za reklamu
  1. 07. 2020.

Истакнути кошаркашки требер Марком Филиповићем из Србије постао је главни тренер кошаркашког клуба из Токија Hachioji Bee Trains у професионалној Б3 лиги!

Кошаркашки тренер из Београда који је остварио запажене резултате у спорту у Србији и широм света, ове године наставља професионални рад у Јапану.Наиме, у минулој сезони тренер Марко Филиповић је у истом клубу био успешан асистент. Међутим, како је бројним позитивним резултатима и вишегодишњим радом потврдио своје присуство у овој сфери физичких активности, развијања тела и побољшања способности, представници клуба Hachioji Bee Trains у Токију су га унапредили, због чега смо сигурни да ће унети нову енергију и балкански елан јапанским кошаркашима. Ово је велики успех за младог тренера из српске престонице, тврде представници домаћих и страних медија.

„Веома сам поносан што сам добио шансу да будем главни тренер у уређеној земљи као што је Јапан. Дугујем захвалност тренеру Миодрагу Рајковићу, чији сам део тима био прошле године. Сматрам да ће Јапан у наредних пар година бити центар збивања по питању кошарке, а уједно и Олимпијске игре се одржавају у Токију следеће године”, изјавио је тренер Филиповић.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here