Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Филип Крајиновић није успео да пружи значајнији отпор Американцу Џону Изнеру који га је надиграо са 3:0 (6:7/5:7/,1:6, 6:7/6:8/) и пласирао се у треће коло Ролан Гароса.

Наш тенисер Филип Крајиновић успео је да пружи равноправан отпор Џону Изнеру само током првог сета који је Американац успео да освоји тек у тај брејку са 8:6.

У наставку је Изнер преузео иницијативу и убедљиво добио други сет за вођство од 2:0 а наш тенисер није успевао да пружи већи отпор тренутно 34. играчу на светској листи.

У трећем, одлучујућем сету, поновила се ситуација са почетка меча. Филип Крајиновић је успео да се врати у игру и пружи потпуно равноправан отпор Изнеру, па је сет поново ушао у тај брејк.

Ипак и овога пута Изнер је био концентрисанији и у завршници долази до две меч лоште од којих другу претвара у 7:5 у другом тај брејку и коначну победу.

Џон Изнер у трећем колу играће са победником дуела у коме снаге одмеравају Грк Стефанос Циципас, пети играч света, и Шпанац Педро Мартинез који је 103. на листи тенисера.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here