Mesto za reklamu
  1. 04. 2019.

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић поднео је Тужилаштву за организовани криминал кривичну пријаву против заменика градоначелника Београда Горана Весића, министарке грађевинарства Зоране Михајловић и других лица директно одговорних за, како сматра, противправну изградњу гондоле на Калемегдану.

Јовановић је, у својству шефа одборничке групе „Савез за Србију”, у пријави навео да Весић и Михајловићева злоупотребом свог службеног положаја и прекорачењем граница свог овлашћења, и свесни противправности својих поступака, наносе Граду Београду директну и ненадокнадиву штету великих размера.

“Брутална медијска кампања коју Горан Весић спроводи у протеклим данима против мене и других опозиционих функционера у Београду за циљ има једино да прикрије колосалне размере штете коју он наноси Београду, кршећи законе, подзаконске акте и урбанистичке планове”, рекао је Јовановић на Калемегдану.

“Претње и медијско черечење нас неће омести у дужности да од ‘градоначелника на мала врата’ Горана Весића бранимо Београд, његово нормално функционисање, његов идентитет и културно-историјско благо”, истакао је Јовановић, саопштила је Народна странка.

«Српска стварност»

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here