Mesto za reklamu
  1. 01. 2022.

Министар спољних послова Црне Горе Ђорђе Радуловић, по налогу премијера Здравка Кривокапића, морао је да прекине службену посету Северној Македонији, пише портал РТЦГ.

Позивајући се на сазнања у Влади Црне Горе, портал пише да је формално образложење за отказивање било да премијер није претходно обавештен о овој посети и да је због тога неопходно да се Радуловић врати у земљу.

Радуловић је у македонској престоници, непосредно пред почетак састанка који је био планиран по агенди, добио налог из Владе Црне Горе да прекине посету Северној Македонији и врати се у Подгорицу.

Радуловић је у тој земљи требало да се сретне да председником Собрања, шефом државе, потпредседником Владе Северне Македоније, те шефом дипломатије те земље.

Он је том приликом упутио извињење домаћинима због отказивања посете.

Кривокапић је јуче оптужио министра Радуловића да је од септембра прошле године интензивно радио на формирању мањинске владе.

“Томе сведоче бројни контакти, бројна путовања. Ја сам човек кога хоће информације. Не постоји информација о било којем сусрету, било којег члана владе, а да је нисам добио на овај или онај начин”, рекао је Кривокапић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here